Home » Тиймбилдинг

Тиймбилдинг

CIMG0347

Конферентна зала

Комплекс „Енчеви” е предпочитан домакин на различни мероприятия, конференции, семинари, тиймбилдинги и фирмени срещи. Разполага с една конферентна зала на първия етаж с 30 места.
Разполага с мултимедийно оборудване, озвучаване и безжичен интернет. Допълнително или специализирано оборудване се предоставя по заявка.
За всяко събитие могат да се предлагат разнообразни форми на кафе-паузи. Основния вариант включва кафе, чай и минерална вода. По желание на клиентите могат да се предлагат допълнително натурални сокове, фрешове, безалкохолни напитки, сладки, соленки, кроасани, хапки, сандвичи, плодове, петифури.
За гостите ни работят и: основен ресторант с 50 места, ресторант-лятна градина на открито с 50 места,
На всяко от тези места можем да предложим сервиране според случая и желанията на гостите. Предлагаме сервиране на блок-маса, а-ла-карт, по меню и специални заявки.


Хотел Енчеви предлага отлични условия за провеждане на всякакъв вид фирмени мероприятия. Горите, язовирите и планините са предпоставка за приятното провеждане на различни игри и съревнования, а също са и гаранция за отмора и възстановяване. Ние организираме тиймбилдинг с идеята за сплотяване на хората във фирмата. Tова несъмнено е трудна задача, но благодарение на отборните игри успяваме да постигнем целите си.